Fysik

Hvad er planetens omløbstid???????

04. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet) - Niveau: C-niveau

En planet har en frekvens på 0,337 nHz i sin bane omkring dens stjerne.

- Hvad er planetens omløbstid (brug fornuftige enheder).

Er der nogen der vil hjjælpe mig med at løse opgaven? Forstår virkelig ikke hvordan den skal løses og med hvilken formel?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2012 af Cerebrum (Slettet)

23t  56min

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2012 af mathon

                   f = 1/T = 0,337·10-9 Hz

                          T = 1/(0,337·10-9 Hz) = 2,96736·109 s = 94,03 år


Svar #3
04. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet)

Tak, hvordan løses den?  :)


Svar #4
04. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet)

Hov tusind tak!!!! :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. marts 2012 af mathon

men du mener vel den cycliske frekvens

                                                                            2π·f = 2π/T = 0,337 nHz

                                                                            T = (2π) / (0,337· 10-9 Hz)

                                                                            T = 1,86445·1010 s = 590,82 år


Svar #6
04. marts 2012 af Annlouiserud (Slettet)

Det kan godt være. ;I

Har ikke beskræftiget mig med den sidste formel endnu. Har kort haft om den første så tror min lærer vil have den efter 1. formel.

Men tusind tak for hjælpen! :) 


Skriv et svar til: Hvad er planetens omløbstid???????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.