Matematik

areal bestemmelse

04. marts 2012 af IraQiiia (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejsa folkens

nogen der vil hjælpe med at orklare / løse opgaven, har vedhæftet den..

:)

Vedhæftet fil: 1025.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2012 af nielsenHTX

find 03 f(x)dx

∫xndx=(1/n)xn+1


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

03 (-3x2+6x+9)dx = [-x3+3x2+9x]03 = 27

Se vedhæftede ;-)

Vedhæftet fil:areal.PNG

Svar #3
05. marts 2012 af IraQiiia (Slettet)

tak til jer begge :)


Skriv et svar til: areal bestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.