Matematik

Hjælp!! Isolér F

07. marts 2012 af Julie017 (Slettet)

C=((F-32)/(1.8))


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 1,8 på hver side, og læg 32 til på hver side

F = (9/5)·C + 32

(omregning fra temperatur i Celsius til temperatur i Fahrenheit).


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2012 af HanneJH (Slettet)

C*1,8=F-32 
F=C*1,8+32 


Svar #4
07. marts 2012 af Julie017 (Slettet)

Tak for hjælpen. :-) 


Skriv et svar til: Hjælp!! Isolér F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.