Matematik
Hjælp til bestemmelse af k
11. august 2005 af
Miaks (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med at komme igang med denne opgave?
Bestem de tal k, så der er mindst en løsning til ligningen
2x^2+8x+k=0
Bestem de tal k, så der er mindst en løsning til ligningen
2x^2+8x+k=0
Svar #2
13. august 2005 af Kim Svenningsen (Slettet)
d = b^2 - 4*a*c
a = 2
b = 8
c = k
d = 64 - 8k.
Så kan du vist godt selv
a = 2
b = 8
c = k
d = 64 - 8k.
Så kan du vist godt selv
Skriv et svar til: Hjælp til bestemmelse af k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
