Matematik

Ekstrema når f(x)=5?

08. marts 2012 af ulrikke1212 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har i en aflevering fået besked på at angive ekstrema  og monotoniintervaller ved f(x)=5 ??

Jeg ved god at den er konstant, men hvordan skal man skrive det?

Og hvad er ekstrema ved f(x)=5?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af mathon

        f '(x) = 0  for alle x         

         så der er ingen monotoniintervaller        ( da man ikke benytter termen monotont konstant )


Svar #2
08. marts 2012 af ulrikke1212 (Slettet)

okay, men hvad skal jeg så skrive ved ekstrema? 

 


Skriv et svar til: Ekstrema når f(x)=5?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.