Matematik

kordinatsystem og intarvaller

10. marts 2012 af uytuty (Slettet)

hej

jeg skal lave 4 forskelige kordinatsystemer hvor x akserne skal indholde bedstmte taller

 

den første skal være x ≤ 8000

den anden skal være 0≤ x≤ 1000

den tredje skal være 1000< x≤ 2000

den sideste skal være 2000< x≤ 3000

 

hvad skal jeg gøre altså skal jeg starte med 0 tallet ved alle sammen eller hvad altså hvordan skal jeg dele dem i x aksen

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Uddyb dit spørgsmål ... Eller formuler dit problem.


Svar #2
10. marts 2012 af uytuty (Slettet)

ja men jeg skal lave 4 forskelige  kordinatsystem hvor x aksen skal indholde bestemte taller


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Står det det på din opgave????


Svar #4
10. marts 2012 af uytuty (Slettet)

ja


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Hvis du virkelig har formuleret HELE din opgave - så ... Sorry, I can't help you. Det giver ingen mening for mig.


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. marts 2012 af SuneChr

Antag, du har et A4 ark papir, som på den korte side er ca. 21 cm

(1)                  x  ≤  8000           1 cm svare til 400  (hvis x ≥ 0)         Aksen  x = 0         længst til venstre

(2)          0  ≤  x  ≤  1000           1 cm svare til   50                             Aksen  x = 0        længst til venstre

(3)    1000  <  x  ≤  2000           1 cm svare til   50                             Aksen  x = 1000  længst til venstre

(4)    2000  <  x  ≤  3000           1 cm svare til   50                             Aksen  x = 2000  længst til venstre   





 


Skriv et svar til: kordinatsystem og intarvaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.