Matematik
Stamfunktioner^2
13. august 2005 af
KR. (Slettet)
Angiv(int2x/kvd x-4 dx)'. Dette har jeg prøvet, men ved ik om flg. er rigtigt: x^2 / (2/3)x kvd x-4
kvd = kvadratrod
Go' weekend!
kvd = kvadratrod
Go' weekend!
Svar #1
13. august 2005 af allan_sim
#0.
Sammenhængen mellem differentiation og integration foreskriver, at
(int f(x) dx)' = f(x)
eftersom
int f(x) dx = F(x) + k
og
(F(x)+k)' = f(x) + 0 = f(x)
Sammenhængen mellem differentiation og integration foreskriver, at
(int f(x) dx)' = f(x)
eftersom
int f(x) dx = F(x) + k
og
(F(x)+k)' = f(x) + 0 = f(x)
Svar #2
13. august 2005 af Duffy
I det følgende er "sqrt" lig med kvadratrodsfunktionen:
Hvis du ivirkeligheden mener dette
S[2x/sqrt(x-4)]dx
så er løsningen
4/3*(x-4)^(3/2)+16*(x-4)^(1/2) + k
...hvor S (store S) gør det ud for integraltegnet og k er en arbitrær konstant.
Hmmm??
Her til sidst vil jeg lig løfte et øjenbryn over den der
lille apostrof du har sat efter slutparentesen " )' ".
(int2x/kvd x-4 dx)'
hvis du mener det du skriver så bliver du spurgt om
differentialkvotienten til en stamfunktion. Den er altid
lig med "indmaden" som skrevet står i indlæg #1.
Duffy
Hvis du ivirkeligheden mener dette
S[2x/sqrt(x-4)]dx
så er løsningen
4/3*(x-4)^(3/2)+16*(x-4)^(1/2) + k
...hvor S (store S) gør det ud for integraltegnet og k er en arbitrær konstant.
Hmmm??
Her til sidst vil jeg lig løfte et øjenbryn over den der
lille apostrof du har sat efter slutparentesen " )' ".
(int2x/kvd x-4 dx)'
hvis du mener det du skriver så bliver du spurgt om
differentialkvotienten til en stamfunktion. Den er altid
lig med "indmaden" som skrevet står i indlæg #1.
Duffy
Skriv et svar til: Stamfunktioner^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
