Fysik

enhedsomregner

12. marts 2012 af MieKristensen (Slettet)

Hej er det nogen der kender en enhedsomregner der kan bruges offline til skriftlig fysik eksamen?

Sådan en der kan regne fra cm^3 til m^3 osv :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2012 af SuneChr

Jo, der er da masser at downloade, hvis du søger på nettet. Men hvad er det, der er så svært?

Du ved vel at 1 m = 100 cm.  Så må 1 m3 være  (100 cm) =  1003 cm3  =  106 cm3

Tænk fortsat i de baner, så går det som en leg.


Svar #2
12. marts 2012 af MieKristensen (Slettet)

Det er såmænd ikke fordi det er så svært i lige det her tilfælde, men når vi så også inddrager m/s til km/t, J til eV, lysår, osv. så begynder det at gå væsentlig hurtigere end at skulle til at finde omregningsfaktorerne rundt omkring :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2012 af cecilielow (Slettet)

ja sådan en kunne jeg også godt bruge, miekristensen har du fundet en endnu? 


Skriv et svar til: enhedsomregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.