Tysk

5 sætninger

13. marts 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle, der vil se, om jeg har oversat rigtigt?

1:Hun kom ind til byen klokken 3.
- Um 3 Uhr kam sie in der Stadt.


2: Jeg ankom til byen.
- Ich kam in der Stadt an.


3: Han satte alt på spil.
- Er setzte alles auf Spiel.


4. Er han på jagt nu eller går han først på jagt i morgen?
- Ist er jetzt auf die Jagd oder geht er erst morgen auf die Jagd?


5. Vi tog plads på bænken.
- Wir namen Plätze auf die Bänk.


Brugbart svar (3)

Svar #1
13. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

1:Hun kom ind til byen klokken 3.
- Um 3 Uhr kam sie in der Stadt.


2: Jeg ankom til byen.
- Ich kam in der Stadt an.


3: Han satte alt på spil.
- Er setzte alles auf Spiel.


4. Er han på jagt nu eller går han først på jagt i morgen?
- Ist er jetzt auf die Jagd oder geht er erst morgen auf die Jagd?


5. Vi tog plads på bænken.
- Wir namen Plätze auf die Bänk.

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

2'eren var rigtig nok, det hedder in der Stadt ankommen (eintreffen)


Svar #3
13. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

hvorfor skal man ikek have kendeord i 1´eren, når nu byen er bestemt?


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

det skal man også, det skal bare være akkusativ, "die", ved en bevægelse henmod noget, er det akkusativ, og ved en forbliven på et sted er det dativ. For eksempel Sie fuhr ind die Stadt (akkusativ) og sie blieb in der Stadt (dativ)


Brugbart svar (2)

Svar #5
13. marts 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Der er desværre flere fejl i svar # 1.

1:Hun kom ind til byen klokken 3.
- Um 3 Uhr kam sie in der Stadt an eller:  Um 3 Uhr kam sie in der  die Stadt.


2: Jeg ankom til byen.
- Ich kam in der Stadt an.


3: Han satte alt på spil.
- Er setzte alles aufs Spiel.


4. Er han på jagt nu eller går han først på jagt i morgen?
- Ist er jetzt auf die der (= dativ)Jagd oder geht er erst morgen auf die (= akkusativ) Jagd?


5. Vi tog plads på bænken.
- Wir namen Plätze auf die Bänk nahmen auf der (= dativ) Bank Platz eller: Wir setzten uns auf die (= akkusativ) Bank
 


 

 


Svar #6
13. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

tak skal du have;)


Skriv et svar til: 5 sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.