Matematik

..hjælp

15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

1: (Vedhæftet fil) Forstår den ikke?

2: -8, 5, 0, -3, -12, -2, -1. Forskellen mellem det højeste og laveste temperatur??


 

Vedhæftet fil: capture-20120315-145657.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Højeste temperatur - laveste temperatur (= temperaturintervallet) = 5 -(-12) = 17, eftersom 5 og -12 er yderpunkterne.


Svar #2
15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

Hvad med den anden... Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

nå men jeg har slet ikke læst filen


Skriv et svar til: ..hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.