Matematik

Differention af e^((t-2)/2)

16. marts 2012 af Nomis90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der kan vise mig hvordan jeg differentierer e^((t-2)/2) trin for trin?

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. marts 2012 af peter lind

Brug reglen for differentiation af sammensat funktion. Ydre funktion eksponentialfunktionen, indre funktion (t-2)/2


Svar #2
16. marts 2012 af Nomis90 (Slettet)

Okay, det prøver jeg. Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2012 af mathon

   

           (e(t-2)/2) ' = e(t-2)/2 · ((t-2)/2) '  = e(t-2)/2 · (1/2)·1  = (1/2)·e(t-2)/2


Skriv et svar til: Differention af e^((t-2)/2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.