Matematik

Differentialregning hjælp!

17. marts 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude...

Har et stykke der ser således ud:

f(x)?6x^2+x                    x0=1

f(1)=6*(1)^2+1=7

f(x0+h) = f(1+h)

6*(1+h)^2+(1+h)

6*(1+h^2+2h)+1+h

6+6*h^2+12h+1+h

6h^2+13h+7

delta y = f(x0+h)-f(x0) = 6h^2+13h+7+7 = 6h^2+13h+14

Jeg ved godt det skal give 6h^2+13h, men forstår ikke hvorfor der står 7+7 til sidst når der burde stå 7-7??

Håber i kan hjælpe!

På forhånd tak!


Svar #1
17. marts 2012 af 384106 (Slettet)

Har selv fundet fejlen :o)


Skriv et svar til: Differentialregning hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.