Matematik

Differention af (t^2+1)^2

18. marts 2012 af Nomis90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan differentierer jeg (t^2+1)^2?

 

Jeg får 4t^3+2, men min lommeregner siger (4*(t^2+1))*t. 

Nogen der kan se hvad jeg gør forkert?

Mit udregninger

Jeg bruger produktreglen.

(t^2+1)^2  =  (t^2+1)*(t^2+1)

 

f(t) = t^2+1  

f´(t)= 2t

 

h(t) = t^2+1 

h´(t)= 2t

 

(t^2+1)^2´ = 2t*t^2+1  +  2t*t^2+1  =  4t^3+2

 

I

 


Svar #1
18. marts 2012 af Nomis90 (Slettet)

Har fundet ud af det :)


Skriv et svar til: Differention af (t^2+1)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.