Fysik

J=Kwh??

18. marts 2012 af Thecoolstuff (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor mange joule er en Kwh?? Eller kan man slet ikke regne fra joule til Kwh


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

1 W = 1 J/s

ganges med 1000 for at få det i kilo

1 kW = 1000 J/s

ganges med 3600 for at få det  i 1 time. 

1 kWh = 3600000 J/s

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2012 af mathon

                                       1 kWh = 3,6·106 J

                                       1 J = 2,77778·10-7 kWh

                                                                                                  ( uden sammenblanding af energi og effekt )


Skriv et svar til: J=Kwh??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.