Matematik

N'(10)

20. marts 2012 af Almaidi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven vedhæftet. Opgaven forvirrer mig, ville glæde mig hvis nogen gad hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2012 af nina1993 (Slettet)

Du skal aflæse hældningen på tangenten til grafen i x=10, dette tal fortæller hvor meget antallet af individer ændrer sig til tidspunktet x=10. Forhåbentligt er der tern på bilag 1, ellers bliver det ret svært at aflæse hældningen. 


Svar #2
20. marts 2012 af Almaidi (Slettet)

Så det er 500?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, der spørges ikke efter N(10), men efter N '(10), den afledede til tiden t = 10. Indtegn tangenten til grafen i punktet (10 , N(10)) og aflæs tangentens hældningskoefficient.


Skriv et svar til: N'(10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.