Matematik

Hjælp f(x)=2

23. marts 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået til opgave at løse ligningen f(x)=2, men er ligningen ikke allerede løst? 
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2012 af SuneChr

y = f(x) .  Man skal finde x i funktionsforskriften f ,  når y = 2.

 


Svar #2
23. marts 2012 af Alex94DK (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: Hjælp f(x)=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.