Matematik

Funktion forskrift

23. marts 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder:
To funktioner har følgende forskrift:
f(x)=1/2x+6           g(x)=x^2-4x

Løs ligningen f(x)=g(x) og uligheden (x) > g(x)

Hvordan løser jeg disse 2 opgave, på forhånd tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2012 af SuneChr

f(x) = ½x + 6          g(x) = x2 - 4x

f = g       ⇒     ½x + 6  =  x2 - 4x        Reducér og få hermed en 2.gr. ligning  og løs denne. Saml det hele på f.eks. venstre side og få 0 på højre side.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Se vedhæftede  ;-)

Vedhæftet fil:1Alex.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #3
23. marts 2012 af SuneChr

Vedhæftet

Vedhæftet fil:SP SECC 2303120134.PNG

Skriv et svar til: Funktion forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.