Matematik

Vektorkoordinater ud fra længder af vektorer?

25. marts 2012 af sundtold2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man få vektorkoordinaterne til vektorerne:

 

|AD| = 5

|BC| = 12



jeg mener, er det en måde at regne omvendt på

|v|=√((a^2)+(b^2))

 

?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2012 af Minieh (Slettet)

Der er uendeligt mange vektorer med en given længde, så nej. Du skal bruge mere information om vektoren, for at bestemme dens koordinater.


Skriv et svar til: Vektorkoordinater ud fra længder af vektorer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.