Matematik

stamfunktion f(x)=((5)/(x))+6x^(2)

25. marts 2012 af heeeeejjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med til finde en stamfunktion F(x) til denne:

f(x)=(5/x)+6x^(2)  x>0

har selv prøvet lidt ... men tror ikke den er rigtig

F(x)=5*ln(x)+(6/3)*x^3

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. marts 2012 af mathon

                
                                             F(x) = 5·ln(x) + 2·x3 + k                  så det går jo fagligt godt!


Skriv et svar til: stamfunktion f(x)=((5)/(x))+6x^(2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.