Matematik

Bestem K

25. marts 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der ved hvordan jeg finder K (c) i denne ligning;

x^2 + 4x + k = 0

Jeg har prøvet at løse den således

x+4x+k = 0

5x + k = 0

K = - 5x

 

jeg ved fra facit listen at k skal være 4 men jeg kan ikke rigtig få det til at gå op.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2012 af nielsenHTX

der mangler en oplysning....skriv hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

Jeg går ud fra, at du skal finde k, så ligningen har netop én løsning, hvilket er gældende, når d = b2 - 4ac = 0. Løs den ligning i k.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2012 af Singlefyren (Slettet)

Der mangler en oplysning... f.eks. at den går gennem et punkt, eller kun har een løsning.

 

Og så skal du løse den som en 2.gradsligning. Det du har prøvet går ikke med en 2.gradsligning.


Skriv et svar til: Bestem K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.