Fysik

Dæmpet svingning

25. marts 2012 af Jona5336 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med at udlede formlen for en dæmpet svingning når jeg ved at F_res=F_gnid+F_fjeder og
stedfunktionen x(t)=A*sin(w*t)
Hastighedsfunktionen x'(t)=A*w*cos(w*t)
Accelerationsfunktionen x''(t)=-A*w^2*sin(w*t)

 


Svar #1
25. marts 2012 af Jona5336 (Slettet)

Har prøvet med -m*x''(t)=k*x(t)+c*x'(t)


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. marts 2012 af mathon

se


Skriv et svar til: Dæmpet svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.