Matematik

Hjælp!!!

26. marts 2012 af Directionerftw (Slettet)

(-9) i anden + 2 i tredje, hvor skal jeg regne det ud?

Og

 

 

5 . ( 2a + 2) - 6a

11a - ( 6b + 9a)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2012 af mathon

                        (-9)2 + 23 = 81 + 8


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2012 af PeterValberg

 

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2012 af bummelumbumbum (Slettet)

Den første, (-9) i anden+ 2 i tredje er det samme som (-9)*(-9)+2*2*2

Først udregner man gange i (-9)*(-9)+2*2*2=81+8

Husk (-)*(-) er +, så det er 81+8, ikke -81+8

81+8=89

Facit er 89

 


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.