Matematik

Andengradsligninger

26. marts 2012 af Salvatores (Slettet)

Hej

 

Skal have hjælp til at løse ligningssystemet.

y=x2-5x+6  og  y=x+1

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2012 af mathon

eller skrevet

                            x2 - 5x + 6 = y = x + 1
dvs
                           
x2 - 5x + 6 = x + 1

                            x2 - 6x + 5 = 0                      hvoraf x(erne) kan beregnes

de tilhørende y'er ved du jo
bl.a. skal opfylde
                                      y = x + 1
 


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.