Matematik

Reducer - plz hjælp

28. marts 2012 af Formelsamling (Slettet) - Niveau: A-niveau

Reducer udtrykket:

a2-b2-(a+b)2+2ab  

får det til -2a2-2b2 

Hjælp tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Dit resultat er ikke korrekt. Vis os, hvad du har gjort.

Benyt en kvadratsætning til at udregne parentesen og vær så omhyggelig med minusparentesen.


Svar #2
28. marts 2012 af Formelsamling (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har

a2 -b2 -(a+b)2 +2ab = a2 + 2ab -b2 - (a+b)2

                                    = a2 + 2ab + b2 -b2 -b2 - (a+b)2

                                    = (a+b)2 - (a+b)2 - 2b2

                                    = ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2012 af Singlefyren (Slettet)


Skriv et svar til: Reducer - plz hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.