Fysik

Ellære

01. april 2012 af molly16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

 

Jeg sidder med en fysik opgave, som jeg bare ikke kan finde ud af, desværre..

 

Så håber at der er nogen der vil hjælpe mig?

 

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2012 af mathon

 

  P = U2 / R = (8,5 V)2 / (2·103 Ω) = (72,25 V·Ω·A) / (2·103 Ω) = 0,036125 V·A = 0,036125 W = 36,125 mW

 

                                           1/(5 kΩ) + 1/R = 1/(1,43 kΩ)

                                           1/R = 1/(1,43 kΩ) - 1/(5 kΩ) = 0,499301 kΩ-1

                                            R = (1/(0,499301 kΩ-1)) = 2,0 kΩ

 


Svar #2
01. april 2012 af molly16 (Slettet)

Kan du forklare, hvad du gør?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Tjek vedhæftet fil

Vedhæftet fil:Mathcad - Untitled_11.png

Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Forklaring

Vedhæftet fil:Mathcad - Untitled_12.png

Svar #5
01. april 2012 af molly16 (Slettet)

Mange tak!


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. april 2012 af mathon

Ja
     hvis teksten skal tolkes sådan


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. april 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Ja, jeg synes teksten er lidt tvetydig. 


Skriv et svar til: Ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.