Matematik

Definitionsmængden af x^3/x+1

02. april 2012 af Burnee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg indtegner denne i et koordinatsystem syntes jeg virkelig det ser forvirende ud. Nogle der kan definere Dm af f(x)=x^3/x+1 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2012 af mathon

                Dm(f) = R \ {-1}

               linjen x = -1 er lodret asymptote


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionens forskrift skal skrives ved hjælp af parenteser her:

      f(x) = x3 / (x + 1)


Skriv et svar til: Definitionsmængden af x^3/x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.