Tysk

Oversættelse

20. august 2005 af Hilano (Slettet)
Hej! Jeg tænkte på om der er en der gider tjekke min oversættelse igennem?

-- Maxillian Herre er rejst meget rundt i verden. Han er musiker og laver først og fremmest hiphop musik. Herre tiltaler et stort publikum, som kommer til hans koncerter. Mange af hans tekster er politiske. Han bor i nærheden af Stuttgart og læser musik på universitetet i Stuttgart. Udover musik er hans store passion at rejse. Han planlægger en ny rejse til USA, hvor han finder inspiration i den nordamerikanske hiphop kultur. Han har mange venner i USA og arbejder på en ny CD, som skal udkomme om et par måneder. Herre overvejer at flytte til USA, da han har fået en kæreste i USA, som arbejder i pladeindustrien. --


-- Maxillian Herre ist viel in der Welt herumgereist. Er ist Musiker und macht in erster Hiphop Musik. Herre spricht ein grosses Publikum an, das zu seinem Konzerte kommen. Viel auf seine Texte sind Politische. Er wohnt in der Nähe aus Stuttgart wo er studiert Musik an der Universität. Ausser der Musik ist seine grosse Passion zu reisen.
Er plant eine neue Reise nach USA, wo er Inspiration in der nordamerikansche Hiphop Kultur findet. Er hat vielen freunden in USA und arbeitet an eine neue CD-Platte, wie in ein Paar Monaten erscheinen soll. Herre überlegt um USA zu ziehen, weil er ein Lieber da hat, sie arbeitet in die Platteindustrie. --


ss er selvfølgelig dobbelt s, kan bare ikke finde ud af at lave dem herinde..
På forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2005 af Fingersen (Slettet)

Hej Hilano,

Her er en måde at oversætte den på

Maxillian Herre ist viel in der Welt herumgereist.

Er ist Musiker und macht in erster (Linie) Hiphop Musik.

Herre spricht ein grosses Publikum an, das zu seine/m/(n) Konzerte(n) komm/en/(t).

Viel(e) /auf/(von) seine(n) Texte(n) sind Politische.

Er wohnt in der Nähe /aus/(von) Stuttgart /wo er/(und) studiert Musik an der Universität (in Stuttgart).

Ausser der Musik(,) ist (das Reisen) seine grosse Passion /zu reisen/.

Er plant eine neue Reise nach (den) USA, wo er Inspiration in der nordamerikansche(n) Hiphop Kultur findet.

Er hat viele/n f/(F)reunde/n/ in (den) USA und arbeitet an eine(r) neue(n) CD/-Platte/, /w/(d)ie in ein Paar Monaten erscheinen soll.

Herre überlegt(, sich nach) /um/(den) USA zu ziehen, weil er ein(e) /Lieber/(Freundin) d/a/(ort bekommen) hat, /s/(d)ie /arbeitet/ in /die/(der CD-I)/Plattei/ndustrie.

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2005 af Fingersen (Slettet)

amerikanschen = amerikanischen

Industrie = Industrie arbeitet

MVH
Fingersen

Svar #3
20. august 2005 af Hilano (Slettet)

Tak skal du have, det er godt nok ikke helt nemt at finde rundt i (/ og alt det men TAK :)

Svar #4
20. august 2005 af Hilano (Slettet)

Havde ikke set din tegn-beskrivelse forneden! Men kom igennem den alligevel, mange tak for din hjælp. :)

Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.