Matematik
intervaller
21. august 2005 af
rizza (Slettet)
Undskyld at jeg starter en ny tråd, men den gamle er efterhånden lidt roddet:
Vis at f(x) = 1/(x^2-1) er løsning til y'+2xy^2=0, i intervallet ]-1;1[
Jeg har gjort følgende:
y'= -2x/(x^2-1)^2
y^2= 1/(x^2-1)^2
Så skriver jeg det ind:
-2x/(x^2-1)^2 + 2x'(1/(x^2-1)^2) = 0 <=>
0=0
Hvad skal jeg bruge intervallet ]-1;1[ til?? Jeg bliver også spurgt om f er løsning i intervallet ]1;5[? - og ]-1;5[?
Det er opg. nr. 111 i Mat 3A
Vis at f(x) = 1/(x^2-1) er løsning til y'+2xy^2=0, i intervallet ]-1;1[
Jeg har gjort følgende:
y'= -2x/(x^2-1)^2
y^2= 1/(x^2-1)^2
Så skriver jeg det ind:
-2x/(x^2-1)^2 + 2x'(1/(x^2-1)^2) = 0 <=>
0=0
Hvad skal jeg bruge intervallet ]-1;1[ til?? Jeg bliver også spurgt om f er løsning i intervallet ]1;5[? - og ]-1;5[?
Det er opg. nr. 111 i Mat 3A
Skriv et svar til: intervaller
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
