Matematik

lineære væksmodeller - projektopgave

12. april 2012 af camsh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej  alle,

Er lidt i tvivl om jeg har forstået understående spørgsmål korrekt, ville derfor være en stor hjælp hvis en gad forklare..

 

2. Vis hvorledes man udregner formlen for hældningskoefficienten a i  , ud fra to kendte værdier, og opstil den generelle formel.

3. Demonstrer hvorledes man opstiller og fortolker lineære ligninger samt hvorledes man løser enkle opgaver grafisk og ved beregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2012 af nielsenHTX

2.

f(x)=ax+b

med to punkter (x1,y1) og (x2,y2) fås de to ligninger med 2 ubekendte.

y1=ax1+b

y2=ax2+b

det er det ligningssystem du skal løse.

3.

opstillingen er 2.
du skal så forklare hvad a og b betyder i den lineære ligning f(x)=ax+b

 


Svar #2
12. april 2012 af camsh (Slettet)

ok.

Tak :-)


Skriv et svar til: lineære væksmodeller - projektopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.