Matematik

Matematik/fysik

16. april 2012 af anru (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

 

Hvad gør jeg lige her (kig vedhæftet fil), Bskfeltet er næsten ikke eksisterende, da Bsk skal forstille et b felt for nogle skinner som negliceres. Nogle der kan hjælpe?

Kan ikke lige finde ud af hvordan jeg finder ud af hvordan jeg fjerner Bsk. Mit resultat skal være noget i stilen med B=, altså det andet B.

 

Vh

Vedhæftet fil: 123.gif

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2012 af NejTilSvampe

Altså, hvis du antager at  Ask  går mod uendeligt , så går brøken mod nul. Eller hvis du antager at Bsk eller Xsk går mod nul, så går brøken igen mod nul.

Hvis det ikke svarer på dit spørgsmål, så prøv at omformulere dit spørgsmål.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Jeg er ikke med...

Er spørgsmålet hvordan du isolerer B, hvis det sidste led udelades, da Bsk =0 ??? er Ask også nul??

 

B = Nl * u0 /parentesen


Svar #3
16. april 2012 af anru (Slettet)

Problemet er at Ask er meget lille 9*10^-9, og Bsk er lig nul, da skinnerne er to fordel, altså der er to skinner og dvs. at de udligner hinanden i B-feltet.


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. april 2012 af NejTilSvampe

#3 - det giver ikke mening at du begynder at snakke om skinner ud af det blå når du ikke har forklaret hvad opgaven går ud på.

Men hvis Bsk er lig nul, så er brøken til højre lig 0, vha. nulregelen.


Skriv et svar til: Matematik/fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.