Matematik

Differentiation..

17. april 2012 af redbull,Allstar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Differentier denne ligning uden brug af hjælpemidler: 

f(x) = 3xe^(-x+2)

f ' (x) = ?

 

Er der nogen som kan hjælpe mig med denne? har siddet og rodet med den et stykke tid nu..


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af et produkt og for differentiation af en sammensant funktion.


Svar #2
17. april 2012 af redbull,Allstar (Slettet)

synes jeg også jeg har prøvet, men kan du lave en walkthrough? tror at jeg har set mig lidt blind på den efterhånden.. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2012 af nielsenHTX

#2 med brug af reglen for differentiation af et produkt og for differentiation af en sammensant funktion fås.

f '(x)= 3·(x)' ·e-x+2+3·x·e-x+2·(-x+2)' udregn selv


Skriv et svar til: Differentiation..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.