Matematik

Bestem a og b?

17. april 2012 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber nogle kan hjælpe mig med denne opgave.

Tallet ( 2^4 * 3^4 * (10^2)^3 )  /  (6^3 * 10^-1)   kan skrives på formen b * 10^a, hvor 1<b<10

Bestem a og b?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har

24 · 34 · (102)3 / (63 ·10-1) = (2·3)4 · 102·3 · 101 / 63 = 64-3 ·106-1 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2012 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2012 af Krabasken (Slettet)

# 1

Eksponenten til 10 bliver 6 plus 1

altså 64-3 ' 106+1

 


Skriv et svar til: Bestem a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.