Programmering

Powerpoint på imac med textedit, anobody som ved om det kan lade sig gøre?

18. april 2012 af lightcharlie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

 

Jeg skla lave en powerpoint fremlæggelse til i morgen og kan slet ikke finde powerpoint nogen steder på min nye imac

 

Nogen som ved om det er et program jeg skal downloade, eller findes det/ findes ikke

 

Vil blive så taknemmelig for råd


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. april 2012 af MaibritG

Der er normaltvis ikke pre-installeret Office-lignende programmer på en MAC - der var engang i form af deres iWork. Jeg vil anbefale dig følgende:

1. Installere en trial version af Office-pakken (eller bare PowerPoint-udgaven)
2. Installere en trial af iWork 
3. Installere OpenOffice (http://www.openoffice.org/porting/mac/), som er gratis. 

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #2
19. april 2012 af lightcharlie (Slettet)

Hej Maibrit

 

Tusinde tak for din hjælp, håber jeg må stille dig et spørgsmål til ovenstående?

 

Kan jeg installere det, uden iwork? for jeg kan kun finde trial af de to andre

 

mange tak for dit råd

- Charlotte


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. april 2012 af MaibritG

Både Office og OpenOffice kører ganske fint uden iWork, hvis jeg har forstået dit spørgsmål korrekt. Har jeg ikke forstået det korrekt, kan du kun downloade en trial af hele iWork via app store, dvs. at du prøver programmerne Pages (= Word), Numbers (= Excel) og Keynote (= Powerpoint). 

OpenOffice (http://www.openoffice.org/porting/mac/) er den eneste der er gratis at downloade, og det fungerer ganske OK. 

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #4
19. april 2012 af lightcharlie (Slettet)

Jeg har downloadet de ting du sagde, på nær iwork, da jeg ikke kan finde den i trial version. Du har forstået mit spørgsmål rigtigt, men jeg kan bare ikke åbne de downloadede programmer som word, powerpoint osv. hvor skal det være så besværligt, når nu jeg kan se dem i dock'en Tusinde tak for din hjælp Maibrit

Svar #5
19. april 2012 af lightcharlie (Slettet)

SÅ lykkedes det omsider. tusinde tak for tippet og råd - Charlotte

Skriv et svar til: Powerpoint på imac med textedit, anobody som ved om det kan lade sig gøre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.