Matematik

isolering.

24. april 2012 af Charlotte1122 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle som kan bekræfte at dette er rigtigt. 

når man har formlen R=log(a/T)+B

også har jeg isoleret T og fået det til at være. 

(10^R-B)/a=t 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

R=log(a/T)+B

R-B = log(a/T)

10^(R-B) = a/T

10^(R-B) * T = a

T = a / (10^(R-B))


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

= a* 10^(B-R)


Svar #4
24. april 2012 af Charlotte1122 (Slettet)

Hvad gør du fra T=a / (10^(R-B))

til 

T=a*10^(B-R) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

... det kan man fordi 1/xn =  x- n   .... men du behøver ikke.


Skriv et svar til: isolering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.