Matematik

Bestem noget som funktion af andet

24. april 2012 af nordfyn (Slettet) - Niveau: A-niveau

logV = -1,64-0,27*logM

 

Bestem V som funktion af M????


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2012 af peter lind

brug at 10log(V) = V


Svar #2
24. april 2012 af nordfyn (Slettet)

Hvad så hvis jeg skal finde V når M er 3000?


Svar #3
24. april 2012 af nordfyn (Slettet)

Kan du ikke prøve at lave den, så jeg kan se hvad der er rigtigt eller forkert af det som jeg har lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så indsættes M = 3000 i det fundne udtryk.

V = 10-1,64-0,27·log(M) = 10-1,64 · M-0,27


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Vis os, hvad du har lavet.


Skriv et svar til: Bestem noget som funktion af andet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.