Matematik

Eksponentiel og lineær sammenhæng

26. april 2012 af officialthierry (Slettet)

det ville være en stor hjælp hvis i gad og hjælp mig med det her! har lidt svært ved det.

a) 3^x = 6

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2012 af Isomorphician

Hvad går opgaven ud på?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

brug Log på begge sider til at 'lokke' x ned.

log(3^x) = log(6)

x*log(3) = log(6)

x= log(6) / log(3)


Skriv et svar til: Eksponentiel og lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.