Matematik

Fremlæggelse

23. august 2005 af Quewer (Slettet)
Skal fremlægge om de elementære regneregler, og har fået til opgave at fortælle om hvordan du ganger ind i parantes. Hvilke stykker syntes i jeg skal bruge? Husk på det er grundforløbet jeg går på:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

a*(b+c) = ab+ac ?

Svar #2
23. august 2005 af Quewer (Slettet)

Jep sådan nogen, vil bare gerne høre andres meninger om hvilke der er "interessante" og lærerige.

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

a*(b+c) = ab+ac er jo det helt grundlæggende eksempel, der viser hvordan man ganger ind i en parantes (du kan kalde det "Den Distributive Lov" hvis du vil blære dig), så kan du vel fylde op med eksempler, eller f.eks. gange to paranteser sammen.

Svar #4
23. august 2005 af Quewer (Slettet)

Tjaa... men der er jo så mange at vælge imellem:D

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2005 af Molle (Slettet)

Som waterhouse siger:
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2005 af Jesp (Slettet)

ååhh der er sq mange, tag den her - det er min ynglings x(x^2+45x) ;)

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. august 2005 af Therackoo (Slettet)

(a+b)x(c+d)=ac+ad+bc+bd

(a+b)x(a+b)=a^2+b^2+2ab

Skriv et svar til: Fremlæggelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.