Fysik

Stødtal

27. april 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Hvad betyder boldens stødtal fx hvis man har udregnet boldens stødtal til 0,79. hvad betyder tallet 0,79?

Håber nogen kan hjælpe:D

Tak på forhånd.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2012 af hesch (Slettet)

Hvis du slipper en bold fra 2 m højde, den hopper, springer op til max højde = 1,5 m, så er stødtallet = 1,5 / 2,0

 


Svar #2
27. april 2012 af Jens6554545 (Slettet)

er stødtallet ikke et udtryk for boldens hoppeevne, men hvordan skal man så vudere om boldens hoppevne er god eller dårlig?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. april 2012 af hesch (Slettet)

Ved at sammenligne forskellige boldes stødtal. Jo større stødtal, jo bedre hoppeevne. Max. værdi for stødtal = 1.

 

 


Svar #4
27. april 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Okay tusind tak. Nu forstår jeg det meget bedre.

 


Skriv et svar til: Stødtal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.