Matematik

Trigonometri

29. april 2012 af Trompetfut (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har et lille problem..

Jeg skal op til afgangsprøve i matematik på onsdag, og kan simpelthen ikke finde ud af trigonometri.

Hvordan bruger man Sinus, Cosinus og Tangens i fobindelse med at udregne vinkler i en trekant? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2012 af peter lind

Se i din bog


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

cosV = hosliggende/hypotenusen   (Huskes på: "cos - hos" )

sinV = modstående/hypotenusen

tanV = modstående/hosliggende


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

cosV = 28.7   =>

V = cos-1 28.7


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.