Matematik

brøker

01. maj 2012 af muna22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej, hvordan regner man 5 1/4 + 10 3/8= ? ( har virkelig svært ved det !!!)

tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

 

              51/4 + 103/8     =    52/8 + 103/8 = (5+10) + (2/8 + 3/8)  = 15 + 5/8  =  15 5/8


Svar #2
01. maj 2012 af muna22 (Slettet)

taak :) men hvordan fik du 5 1/4 til at blive 5 2/8 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af klimasven (Slettet)

1/4 * 2/2 = 2/8

 

Det hedder at forlænge.


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.