Matematik

Kilopris

01. maj 2012 af KnudDenStore (Slettet) - Niveau: 8. klasse

450g rejer koster 45kr 

hvad koster 1kg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2012 af line112 (Slettet)

450/1000 gange 45  = 20,25 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2012 af mathon

     kg-pris
                                  (45 kr) / (0,450 kg) = 100 kr/kg


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af mette48 (Slettet)

#1 er forkert 450g til 20,25 k/kgr koster 0,45*20,25 kr = 9,11 kr

 

450 g koster 45 kr

1 g koster 45/450 kr

1kg = 1000g koster (45/450)*1000 kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2012 af ghrdyhrhj (Slettet)

Ja, Mette122 er forvirret.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

45 / 450 = ? / 1000 ..................... gang overkors

? * 450 = 45 * 1000

? = 45 * 1000 / 450


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2012 af NccT (Slettet)

450 gram = 45 kr

450gram/45kr = 10gram = 1kr

 

10*100 = 1000gram (1kg) = 1kr*100kr 

 

= 100 kr :)


Skriv et svar til: Kilopris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.