Matematik

Vektorregning

04. maj 2012 af Problem (Slettet)

En vektor a = (6 2) (6 over 2), er parallel med linjen l. Linjen går igennem punktet P(4,5). Bestem en forskrift for l.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2012 af HJ97 (Slettet)

At linjen l er parallel med vektoren a=(6,2) må betyde at l har hældningskoefficienten a=2/6=1/3. 


Svar #2
04. maj 2012 af Problem (Slettet)

mener 2 over 6 dvs. vektor a = ( 2    6)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2012 af HJ97 (Slettet)

Så er linjens hældningskoefficient a=6/2=3


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.