Matematik

Trigonometri

04. maj 2012 af andreassickolesen (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en vilkårlig trekant ABC, er vinkel A=34,2       længde ac=8,5            og længde AB=6,4

Jeg skal beregne de resterende vinkler og længder, og vil gerne have hjælp med at komme igang.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2012 af peter lind

Brug cosinusrelationerne til at finde BC. Brug derefter cosinus eller sinusrelationerne til at finde de manglende vinkler. I sådan en opgave lav altid en grov skitse for at få overblik


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. maj 2012 af solsorten1 (Slettet)

se dok.

Vedhæftet fil:trigonometri.docx

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.