Matematik

Hjælp til Mat

06. maj 2012 af hansen1589 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan forklarer mig det:)

Opgave 5

En funktion f er bestemt ved f(x)=2x3 +4(ln)x.

Bestem fâ?²(x).

Opgave 6

Om andengradspolynomiet

                               2        
                      f(x) = ax  + bx + c

oplyses, at a < 0 og diskriminanten d er positiv.

Skitsér en mulig graf for f.


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. maj 2012 af mathon

 

            fâ?²(x)   ?


Svar #2
06. maj 2012 af hansen1589 (Slettet)

Bestem f(x)   :)


Svar #3
06. maj 2012 af hansen1589 (Slettet)

Sorry her er den rigtige!!!:)

 

 

Er der nogle der kan forklarer mig det:)

Opgave 5

En funktion f er bestemt ved f(x)=2x^3 +4(ln)x.

Bestem f(x)

Opgave 6

Om andengradspolynomiet

                                      
                      f(x) = ax^2  + bx + c

oplyses, at a < 0 og diskriminanten d er positiv.

Skitser en mulig graf for f.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2012 af mathon

Opgave 5

En funktion f er bestemt ved f(x) = 2x^3 +4(ln)x.                x∈R+
            må være
    Bestem f '(x) = 6x2 + 4/x


Svar #5
07. maj 2012 af hansen1589 (Slettet)

Tak, men hvad hedder emnet og hvordan har du regnet det ud:)


Skriv et svar til: Hjælp til Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.