Matematik

Binomial test

06. maj 2012 af Bibben123 (Slettet)

Kan ikke lige finde ud af denne opgave omkring binomial test. Har forstået det er en dobbeltsidet test med 2,5 %, i hver side, men kan ikke rigtig komme igang med den.

Her er opgaven: 
 

En stikprøve på 40 enheder undersøges. 

Nulhypotese (H0) P = 0,3, som er fundet på et signifikansniveau på 5 %.

Bestem den kritiske mængde?

 

Jeg ved ikke het hvordan man kommer igang her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2012 af peter lind

Slå op B(40; 0,3) < 0,025 og B(40; 0,3) > 0,975


Svar #2
06. maj 2012 af Bibben123 (Slettet)

Så man skal altså finde de tal, hvor sandsynligheden er mindre end 0,025 og større end 0,975?

 

Og hvor får man de 0,975 og 0,025 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2012 af peter lind

Det kommer ud fra de 2,5% = 0,025 og 1-0,025 = 0,975


Svar #4
06. maj 2012 af Bibben123 (Slettet)

Du skal have mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Binomial test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.