Matematik

højden i en prisme

06. maj 2012 af Rpattz8D (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg skal finde højden i en prisme når jeg kender dette:
G= 2,4 cm2
V= 3,6 cm3

Skriv meget gerne mellemregningen :)
Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2012 af mette48 (Slettet)

V = H*G


Svar #2
06. maj 2012 af Rpattz8D (Slettet)

Ikke for noget, men det var jo højden jeg skulle finde, og ikke Rumfanget :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Sæt V og G ind og løs den fremkomne ligning


Svar #4
06. maj 2012 af Rpattz8D (Slettet)

Ikke for at lyde dum eller noget, men forstår det stadig ikke

 


Brugbart svar (2)

Svar #5
06. maj 2012 af mette48 (Slettet)

G= 2,4 cm2
V= 3,6 cm3

V = H*G

3,6=H*2,4                del med 2,4 på begge sider, så har du H


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2012 af 123434 (Slettet)

H=3,6cm^3/2,4cm^2=1,5cm


Skriv et svar til: højden i en prisme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.