Matematik

tegne graf for f?

07. maj 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er bestemtved f(x)= -x^4-4x^3+x^2-8.
a) Tegn grafen for f, og bestem nulpunkterne for f.

mit spørgsmål er: skal jeg først finde F(x) og derefter tegne grafen på CAS .. eller skal jeg tegne f(x)= -x^4-4x^3+x^2-8 ind ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med F(x) ? Man tegner grafen for en funktion f(x) ved at lave en tabel over mange sammenhørende værdier af x og f(x) og indtegne punkterne i et koordinatsystem.


Svar #2
07. maj 2012 af warz0ne (Slettet)

nåå jeg mente om man skulle finde stamfunktionen af f(x)= -x^4-4x^3+x^2-8 først og derefter tegne grafen for den ? men self det står der ikke noget om i opgaven, men kom bare lidt i tvivl :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, der står ikke noget i opgaven om at tegne en stamfunktion til f(x), så det er der jo ingen grund til at gøre.


Svar #4
07. maj 2012 af warz0ne (Slettet)

oki tak :) vi har haft så meget om det, så er nok ved at blande nogle ting sammen.

 


Skriv et svar til: tegne graf for f?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.