Matematik

ligningstykke

08. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

hvad er svaret på denne ligning? x/4+6= 4


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. maj 2012 af whereab (Slettet)

x = -8


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. maj 2012 af Euroman28

du løser den jo kort og god ved at isolere x på venstre-side af ligmed.

 

x/4 + 6 = 4 -> x/4 = -2 -> x = -8

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. maj 2012 af NejTilSvampe

multiplicer med 4 i hvert led

x + 24 = 16


Skriv et svar til: ligningstykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.