Matematik

polynomium

09. maj 2012 af donnapigen (Slettet)

er der ikke nogen der kan hjælpe er gået helt i stå?
 

Vedhæftet fil: Aflevering 12 del 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2012 af nielsenHTX

udregn parentesen ved at gange hvert led med hvert led.

(2x2+8x+6)(x-1)=2x2*x+2x*(-1)+8x*x+ 8x*(-1)+6*x+6(-1)=... fortsæt selv

nulreglen siger at hvis a*b=0 så skal enten a=0 eller b=0, her

2x2+8x+6=0 eller x-1=0   løs så de to linginger.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

Inden du begynder på nulreglen, kan du da lige smide et 2-tal uden for parentes  ;-)
 


Skriv et svar til: polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.