Matematik

Værdi for brøk med logaritmer

10. maj 2012 af DrNielsen - Niveau: A-niveau

hvis jeg skal finde grundtallet a, og er nået til at a = log(36) / log(6), hvordan kommer jeg så videre?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. maj 2012 af peter lind

log(36) = log(62) = 2*log(6)


Svar #2
10. maj 2012 af DrNielsen

såre simpelt ... jeg takker :-)


Skriv et svar til: Værdi for brøk med logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.